Fierce Fashion Festival

Afgelopen zaterdag bezocht ik samen met Bonnie het Fierce Fashion Festival. Dit festival werd georganiseerd door Elise van Wonderen en haar team, de oprichtster van de website ModeMusthaves.com. Het was de eerste editie en daarom gingen wij eigenlijk met weinig verwachtingen heen.

FullSizeRender (12)

Helaas waren de weergoden ons niet echt goed gezind, wat zorgde voor lichtelijke paniek; ‘Help! Wat moet ik aan?!’. Mijn nieuwe jurkje kon ik maar beter laten hangen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een warmere en iets praktischere outfit. Rond kwart voor twee ‘s middags gingen wij met de trein richting Amsterdam, waar het festival plaatsvond.

IMG_2794

Het terrein was ruim opgezet en zag er feestelijk uit. Er hing een fijne, relaxte sfeer. Op het veld stonden verschillende fashionstands, food trucks, een photobooth en een podium. Groot pluspunt vond ik de food trucks. Er was voor ieder wat wils; ecologische pizza, biologische patat, pannenkoeken, wok en verse sapjes/kokoswater. Klein minpuntje waren de lange rijen bij de fashionstands en photobooth, wellicht een idee om bij een volgende editie de stands groter te maken. Maar ach, wij kwamen vooral voor een gezellig feestje.

food!

En dat gezellige feestje kwam uiteindelijk echt op gang tijdens de optredens van Manuel Broekman & Geza Weisz en Kriss Kross Amsterdam. Toen ook de zon nog doorbrak was het festivalgevoel 100% aanwezig.

FullSizeRender (11)

Helaas voor de organisatie waren er ook veel negatieve berichten op social media te vinden, de marketingtechnieken die zijn ingezet om het festival te promoten hebben waarschijnlijk bij sommige bezoekers voor hogere verwachtingen gezorgd. Vooral de beloofde goodiebag á €100,-, die grotendeels uit promotiemateriaal bestond, bleek tegen te vallen. Gelukkig waren er ook een heleboel bezoekers die hier hun dag niet van af hebben laten hangen. Wij hebben in ieder geval een hele leuke dag gehad!

IMG_2769
Sinds de basisschool al m’n beste vriendinnetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *