Geluksmomentjes

Vandaag deel ik graag drie dingen met jullie waar ik erg blij van kan worden. Geluk zit vaak in de kleine dingen en het leuke is dat die voor iedereen anders kunnen zijn.
hartje klein
Dansen
Oké, voor wie mij een beetje kent is dit een inkoppertje. Van dansen word ik ontzettend gelukkig. Op de dansschool, op een feestje, in de kroeg, in mijn huiskamer… Het maakt mij niet uit waar, als ik leuke muziek hoor moet ik bewegen. Ik kan er niets aan doen, het gaat vanzelf.


hartje klein
Vriendinnen-dingen
Mijn vriendinnen zijn -uiteraard- de allerleukste van de hele wereld. Helaas zien we elkaar door onze drukke leventjes, niet elke week, maar als we elkaar zien is het altijd goed. Zij geven mij zoveel positieve energie, ik ben oprecht heel blij met ze!
as we grow up we realize it becomes less important to have a ton of friends and more important to have real ones
Het strand
Voor mij is het strand een plek waar ik tot rust kom. Weer of geen weer, ik kan me geen fijnere plek bedenken. Mijn ouders hebben jaren een strandhuisje gehad en ik was dan ook net twee maanden oud toen ik voor het eerst met hen meeging. Ik ben er opgegroeid. Heerlijk die geur van de zee zodra je het strand op komt lopen en dat vrije gevoel van je blote voeten op het zand.
hartje klein
Ik merk dat ik mezelf er de afgelopen jaren bewuster van ben geworden wat en wie mij gelukkig maken. In onze maatschappij wordt de lat vaak hoog gelegd, er wordt veel van iedereen verwacht. Ik denk dan ook dat het juist daarom belangrijk is af en toe even aan de rem te trekken en na te denken over de dingen waar je positieve energie uit haalt.

geluk heeft geen groot huis nodig om in te wonen, maar wel een deur om binnen te gaan.

One thought on “Geluksmomentjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *