Geluksmomentjes

Vandaag deel ik graag weer een aantal van mijn geluksmomentjes met jullie. Kleine dingen waar ik erg blij van kan worden.

hartje klein

De natuur
De natuur is voor mij iets bijzonders en ik kan enorm genieten van haar diversiteit. Voor mij is dat niet alleen die prachtige natuur in verre landen die je op plaatjes ziet, maar net zo goed onze Nederlandse bossen die zo mooi van kleur veranderen in de herfst, de duinsprietjes die dansen op de wind en die haas die je boven het gras uitziet komen wanneer je tussen de weilanden door fietst. Eigenlijk doe ik het te weinig, maar ik kan enorm genieten van al het moois dat onze Hollandse natuur te bieden heeft.

hartje klein

Creativiteit 
Vroeger was ik altijd al gek op knutselen. Tekenen, schilderen, FIMO-kleien, 3D-kaarten maken, ik deed het allemaal. Zelfs een groot deel van de meubeltjes in mijn Barbie-huis waren zelfgemaakt. Ook op de middelbare school heb ik thuis nog veel geschilderd en geknutseld, bijvoorbeeld voor mijn kamer. Nog steeds vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Zo heb ik voor mezelf laatst een visionboard gemaakt en ik leef me graag uit op het inpakken van cadeaus.

hartje klein

Bloemen

Wie wordt er niet blij van bloemen in huis? Ik in ieder geval wel! Voor mij brengen bloemen sfeer en gezelligheid in huis. Mijn lievelingsbloem is de pioenroos, maar je kunt mij ook heel blij maken met tulpen, ranonkels en gerbera’s! Zelf heb ik een tijdje op de markt bij een bloemenkraam gewerkt. Daar heb ik natuurlijk ook iets geleerd over de verzorging van verschillende bloemen. Wist je bijvoorbeeld dat je gerbera’s maar in een klein laagje water hoeft te zetten?

2 thoughts on “Geluksmomentjes

  1. Je hebt helemaal gelijk meid, de natuur is prachtig en geeft ons positieve vibes. Even in de natuur lopen is heerlijk, bloemen houden van mensen en ze ruiken heerlijk. Creatief zijn helpt ook om oplossingen te vinden bij problemen waar we tegenaan lopen in het dagelijks leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *