Jarig!

Vandaag ben ik jarig! Ja, jongens, 26 jaar alweer, de tijd vliegt. Vorig jaar voelde 25 nog als een mijlpaal, maar 26 klinkt nu eigenlijk vooral gewoon ‘ouder’. Toen ik 16 was klonk het als een andere wereld, de grote-volwassen-mensen-wereld, ergens ver weg. Maar die tien jaar zijn voorbij gevlogen! En natuurlijk voel ik me ouder en iets wijzer (dat zou anders ook niet goed zijn) maar ik voel me gelukkig ook nog steeds gewoon mezelf, in gewoon dezelfde wereld.

Afgelopen zaterdag vierde ik mijn verjaardag met vrienden en vanavond komen mijn vader, moeder en opa langs om een gebakje te eten. Al die felicitaties zaterdag en vandaag, wat voel ik me dan rijk met zoveel lieve mensen om mij heen. Hopelijk ervaart iedereen dat op zijn verjaardag, want voor mij is dit een geluksmomentje.

omslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *