Flashback wednesday

Een tijdje terug zat ik op YouTube intro’s van televisieseries van vroeger terug te kijken en daar werd ik heel vrolijk van. Daarom vind ik het leuk om vandaag even terug in de tijd te gaan met jullie.

Telekids
Mijn ultieme tv-herinnering aan mijn kindertijd is Telekids. Iedere zaterdagochtend zat ik in mijn pyjama op de bank naar Carlo en Irene te kijken. Wat vond ik het leuk! Toch heb ik ook een klein ‘jeugd-trauma’ aan dit televisieprogramma opgelopen. Het publiek bestond altijd uit twee schoolklassen, waar ik ook mijn klas graag voor wilde opgeven. Dat kon echter pas vanaf groep 7. Ik heb dan ook heel erg gehuild toen ik in groep 6 zat en Carlo en Irene bekend maakten met Telekids te gaan stoppen!

The Fresh Prince of Bel Air
Wanneer ik denk aan programma’s van vroeger, denk ik direct aan The Fresh Prince of Bel Air. Deze serie keek ik samen met mijn vader. In het begin kon ik de ondertiteling zelfs nog niet volgen, maar ik vond het super grappig!

Mijn favoriete tekenfilms
Natuurlijk had ik tijdens mijn kindertijd ook een paar favoriete tekenfilms. Ik kan de intro’s nog steeds meezingen!

Ducktales 

Dommel

Gummiberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *