My Favourites

Op mijn blog heb ik al eerder lijstjes gedeeld met mijn geluksmomentjes. Het lijkt mij leuk daarop voort te borduren en daarom deel ik vandaag met jullie een lijstje met tien favorieten van mij.

Plek in  huis
Vroeger vond ik het verschrikkelijk om naar bed te gaan, ik vond het zonde van mijn tijd. Maar sinds ik werk kan ik mijn bed heel erg waarderen. Tegenwoordig is dit dan ook mijn favoriete plekje in huis.

Boek 
Het boek Zoek het maar uit van Chantal van Gastel is mijn favoriete boek.

FullSizeRender (29)

Kleur
Mijn favoriete kleur is oranje. Ik word gewoon altijd heel blij van deze kleur. Dit verklaart dan ook mijn keus voor het gebruik van oranje in mijn logo. Vroeger had ik zelfs één oranje muur op mijn slaapkamer bij mijn ouders. Maar helaas ontstaat door oranje ook snel het ‘hup-Holland-hup’ gevoel, daarom vind je deze kleur nu niet meer bij mij terug in huis of in mijn kledingkast.

Drankje
Prosecco is altijd goed…

Kledingstuk
Mijn favoriete kledingstuk blijft de spijkerbroek en dan specifiek die van het merk G-Star. Ik ben fan van hun fit en de kwaliteit. Daarnaast lubberen ze niet uit na een paar keer dragen, héél fijn vind ik dat.

Bloem
De pioenroos. Zo mooi! Wist je dat deze bloemsoort maar ongeveer vier weken per jaar verkrijgbaar is?

P1000926

Gerecht
De originele Italiaanse pastasaus die mijn vader ooit van zijn Italiaanse buurman geleerd heeft te maken is mijn all-time-favourite! Zo zacht en fijn van smaak. De ingrediënten zijn eigenlijk heel simpel, maar het geheim is geduld. De saus moet een lange tijd pruttelen, maar het is het wachten waard. Hmm.. het water loopt mij spontaan in de mond.

Beautymerk
Rituals! Wie mij een beetje kent weet dat ik heel blij van hun producten word!

rituals

Jaargetijde
De lente is mijn favoriete jaargetijde. Ik vind de lente altijd zo heerlijk ruiken. En dan dat moment dat je voor het eerst zonder jas naar buiten kunt: zalig!

Quote
Love makes a house a home. Ik ben gek op quotes, maar dit is de enige die ik in mijn huis heb hangen. Voor mij staat het woord liefde in deze quote niet alleen voor de ‘romantische’ liefde, maar vooral voor liefde van familie en vrienden én liefde voor jezelf. Thuis is de plek waar mensen die je lief hebt langskomen om fijne momenten mee te delen. Daarnaast is het de plek waar het fijn is om alleen te zijn, waar je je veilig voelt.

Uiteraard zijn jullie ook welkom dit lijstje in te vullen, zo leren we elkaar beter kennen.

Bedankt voor het lezen, volg mij ook via Facebook en Instagram.

One thought on “My Favourites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *