Met frisse zin

Het is vandaag 1 januari, dus wens ik jullie allereerst natuurlijk een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2017 toe!

Op deze eerste dag van het nieuwe jaar, maak ik nog even van de gelegenheid gebruik om samen met jullie terug te blikken op 2016. Zoals jullie misschien gemerkt hebben is het al een tijdje wat rustiger op mijn blog. De laatste post dateert zelfs uit november. De reden daarvan is dat ik sinds oktober een nieuwe baan heb.

Een nieuwe baan
Dit brengt mij meteen op een belangrijke moment van 2016, een nieuwe baan. Voor mij een grote verandering op veel vlakken. Ik ging bijvoorbeeld van onregelmatige diensten naar een 9 tot 5 baan en van een werkplek waar ik veel stond en liep naar een baan waar ik vooral veel achter een computer zit. Daar heb ik best even aan moeten wennen. Hoewel ik het ontzettend naar mijn zin had bij mijn vorige werkgever, voelde dit voor mij als een mooie kans voor mijn carrière. Aan het begin van vorig jaar heb ik een blog geschreven over mijn goede voornemens en doelen. Daarin beschreef ik onder andere dat ik uit wilde zoeken wat mijn wensen voor de toekomst zijn. En hoe ik dat wil invullen. Daar ben ik mee aan te slag gegaan. Nieuwe dingen leren, mezelf ontwikkelen, daar sluit deze nieuwe baan op aan.

blog-vakantie
Proosten op een heerlijke vakantie!

Terugblik
2016 stond voor mij absoluut niet alleen in het teken van een nieuwe baan. Het was een vol, maar erg leuk jaar. Cliché, I know, maar het is voorbij gevlogen. Vier theatervoorstellingen, feestjes, weekendje weg, twee prachtige bruiloften, een heerlijke vakantie, een inspirerende masterclass en voor het eerst in tien jaar kerst gevierd op eerste kerstdag. Een resumé van mijn 2016. Natuurlijk waren er ook mindere dagen en was ik niet altijd heppie-de-peppie. Maar ik kijk met een heel positief gevoel terug op het afgelopen jaar. Hopelijk jullie ook!

Met frisse zin
Tot slot zoom ik nog even in op hoe het in 2016 ging met mijn blog. De best bekeken post van 2016 is Het dorp, mede dankzij een lokale krant die deze post deelde via Facebook. Verder is het bezoekersaantal gestegen ten opzichte van 2015, waar ik heel trots op ben. Door mijn nieuwe baan merkte ik dat het mij niet meer lukte om de tijd te nemen wekelijks een post te plaatsen. Vandaar dat het even op een laag pitje stond. Maar ik vind het nog steeds heel erg leuk om te schrijven voor jullie. Ik ga hier in 2017 weer met frisse zin mee verder. Daarom volgende week zondag weer een nieuwe blog. Dan blik ik vooruit op het nieuwe jaar!

Bedankt voor het lezen, volg mij ook via Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *