My Favourites

Vandaag deel ik weer een lijstje met tien favorieten van mij. Eerder heb ik dit ook gedaan, dat artikel vind je hier.

Disneyfilm
Aladdin! Ik had als klein meisje zelfs het pakje van Yasmin voor carnaval.

Parfum
Eigenlijk heb ik twee favoriete parfums. Be Delicious van DKNY draag ik al járen, voornamelijk in de zomer. Ik vind het een fijne, lichte geur en lekker fris. ’s Winters draag ik sinds vorig jaar Daisy van Marc Jacobs. Ook niet te zwaar, maar wat warmer. Perfect voor in de winter of een avondje stappen, vind ik.

fullsizerender-1

Dagdeel 
Mijn favoriete dagdeel is de avond. Ik ben echt een avondmens. ’s Ochtends moet ik altijd even opstarten. Maar ’s avonds heb ik meestal veel zin en energie om iets te ondernemen of in huis te doen. Vooral als ik de volgende dag vrij ben en lekker aan het studderen ben, kan ik de tijd nog wel eens vergeten.

Serie
Op deze vraag moet ik twee antwoorden geven. Als eerste mijn favoriete Nederlandse serie. Dat is zonder twijfel Flikken Maastricht. Daar wil ik echt geen aflevering van missen. Maar ik heb ook een favoriet die eigenlijk al jaren geleden is gestopt. Hoe vaak het ook herhaald wordt, ik blijf het zo leuk vinden: Friends!

Dier
De olifant is mijn favoriete dier. Het is zo’n imposant beest, maar tegelijk vind ik er ook iets zachts of liefs van uit gaan.

Stad
Amsterdam. Cliché misschien, maar wat een fijne stad. Er is zoveel te zien. Zoveel verschillende mensen en er gebeurt van alles. Slenteren over de grachten, heerlijk neuzen in de winkels, de tram pakken en onverwachts eindigen bij een optreden of in een klein restaurantje. Het kan allemaal. En dat ik zo dichtbij woon vind ik ideaal. Ik stap in de trein en ben er zo.

Snack
Als ik met vriendinnen ga borrelen, heb ik het liefst kaasstengels als snack. En bitterballen. Nee, kaasstengels. Of toch bitterballen?

Smartlap
In de kroeg brul ik graag mee met Bloed, Zweet en Tranen!

‘Ik heb het goed gedaan, maar ook zo fout gedaan, als ik terugkijk in de tijd. Een lach met tranen, zo voel ik mij vandaag. Geproefd van het leven, zoveel vrienden, ongekend’ Allemaal! ‘Met bloed, zweet en tranen…’

Schoenen
Mijn favoriete paar schoenen is van Converse, de Chuck Taylor All Star. Ik combineer ze met een casual look, maar draag ze soms ook gewoon onder een nette pantalon. En, niet onbelangrijk, ze zitten vooral heel lekker. Het eerste paar wat ik kocht was roze. Toen zat ik volgens mij in de brugklas. Ik vond ze geweldig. Vervolgens heb ik een wit paar gehad en daarna grijs. Nu heb ik een blauw en wit paar, beiden in de lage variant.

Heels?

Nah, I rather wear my sneakers.

Date
Mijn favoriete date is eigenlijk heel simpel. Gewoon even uitwaaien op het strand of een boswandeling, dat vind ik heel fijn.

Jullie zijn welkom dit lijstje hieronder ook in te vullen!

Bedankt voor het lezen, volg mij ook via Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *