Lentekriebels

Wat heb ik afgelopen week genoten van het lenteweer. Zo fijn dat zonnetje. Het rook ook zo lekker buiten. Helaas was dit geluk van korte duur. Natuurlijk heb ik me dit weekend, ondanks het herfstweer, prima vermaakt. Weer of geen weer, gezellige dingen doen met vriendinnen kan altijd. In het winkelcentrum in Amstelveen voelden we niets van de regen en ’s avonds op de bank met een kopje thee is het net zo gezellig als op een terras. Maar nu ik van het mooie weer heb geproefd, verheug ik me nóg meer op de lente. 

Nog even volhouden

Helaas moeten we nog even volhouden. Voor de aankomende week ziet de weersvoorspelling er nog niet denderend uit. Kan iemand die grijze wolkjes alsjeblieft weghalen? Oké, genoeg gezeurd. We moeten het er maar gewoon mee doen. Volgens mij zitten er zelfs nog wel een paar voordeeltjes aan.

weeronline
Bron: weeronline

Tijd voor even niets

Ik weet niet of jullie dat herkennen, maar als het mooi weer is lijkt het weekend nog sneller voorbij dan normaal. Al die dingen waar je in de winter zo naar hebt verlangd prop je in twee dagen. Terrasje hier, rondje bos daar. Nee, je gaat nu echt niet met de auto. Lekker fietsen! Dan wil je ook nog even naar het strand. En vergeet geen ijsje te halen, want dat hoort erbij. Tja, nu schijnt het zonnetje eindelijk, dan moeten we er ook van genieten toch? Ho stop, nu kan je óók genieten. Van even helemaal niets. Gewoon zondag in de chill. Joggingbroek aan, kopje thee, fijn boek erbij of een vrolijke film; prima!

Goede voorbereiding, half werk

Waar je nu ook nog even tijd voor hebt? Het treffen van voorbereidingen. Want ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn benen zijn nog niet helemaal ‘rokjesdag-proof’. Wees niet bang, een vachtje kan je op mijn benen echt niet ontwaren. Maar een scrubje en wat kleur zijn geen overbodige luxe. Aankomende week ga ik daarvoor maar even een avondje inplannen.

Als de lente eenmaal is aangebroken is het ook wel fijn als we iets vrolijks hebben om aan te trekken. Tijd dus om alvast wat truien en vesten op te ruimen en meer zomerse jurkjes, rokjes en shirtjes vooraan in de kast te hangen. Dan kan je meteen even de balans opmaken en checken wat er nog ‘ontbreekt’. Dat levert nóg een laatste leuke to-do op: shoppen!

Bedankt voor het lezen, volg mij ook via Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *