Theaternieuws

Het is zondag, dus weer tijd voor een nieuw artikel. Vandaag deel ik weer een paar nieuwtjes uit de theaterwereld met jullie.

On Your Feet 
In de vorige editie besprak ik al dat Vajèn van den Bosch de vrouwelijke hoofdrol zal gaan vertolken in de nieuwe musical On Your Feet. Afgelopen maand is nu ook bekend gemaakt dat Jim Bakkum en Tommie Christiaan de rol van Emilio Estefan zullen gaan delen! Verder zijn musicalsterren Nurlaila Karim en Ellen Evers aan de cast toegevoegd. De swingende musical On Your Feet met muziek van Gloria en Emilio Estefan gaat op 29 oktober in première in het Beatrix Theater in Utrecht.

Was getekend, Annie M.G. Schmidt
Ook nieuw in het theater aankomend seizoen is de voorstelling Was getekend, Annie M.G. Schmidt. Een biografische musical over Annie M.G. Schmidt en haar zoon Flip. Was getekend, Annie M.G. Schmidt zal worden gebaseerd op de biografie die Annejet van der Zijl schreef over de schrijfster van bijvoorbeeld ‘Jip en Janneke’. De rol van Annie zal worden gespeeld door Simone Kleinsma. William Spaaij neemt de rol van Flip van Duijn op zich. Bekende nummers van Annie M.G. Schmidt, zoals ‘Op een mooie pinksterdag’, ‘Margootje’ en ‘Vluchten kan niet meer’, zullen ook aan bod komen. Op 24 september 2017 zal de voorstelling in première gaan in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

was getekend

Mamma Mia! Here we go again!
Vond jij Mamma Mia ook zo’n heerlijke film? Goed nieuws, want Universal heeft bevestigd dat in 2018 het vervolg in de bioscoop zal verschijnen. In deze nieuwe film zullen in ieder geval Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan en Amanda Seyfried weer te zien zijn. Details over het verhaal zijn nog niet bekend gemaakt. Ik weet in ieder geval al welke film op mijn lijstje staat volgend jaar.

En voor het geval de eerste film een beetje is weggezakt, hieronder de trailer. Love it!

Bedankt voor het lezen, volg mij ook via Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *