De nieuwe Jill

FullSizeRender (6)Ga je binnenkort op vakantie en ben je nog op zoek naar een leuk boek om mee te nemen? Of heb je gewoon zin om even weg te zwijmelen bij een romantisch verhaal? Dan is het nieuwe boek van Jill Mansell echt een aanrader. Ik zie je op het strand bezorgd je zonder twijfel een zonnig humeur.


Waarschijnlijk hebben veel van jullie ooit wel eens een boek van Jill Mansell gelezen. Mocht dat niet zo zijn, haar feelgood romans staan altijd garant voor echte romantiek, humor en vriendschap. Zo ook haar nieuwste boek Ik zie je op het strand. Hoewel Clemency niet op zoek is naar de liefde kan ze er niet meer omheen wanneer ze Sam ontmoet in een vliegtuig. Aan het eind van de vlucht hebben ze een klik en Clemency heeft het idee dat er iets speciaals opbloeit tussen hen. Toch verdwijnt Sam uit haar leven.

Drie jaar later woont Clemency weer in haar geboortedorp Cornwall, waar ze werkt op een makelaarskantoor. Haar stiefzus Belle komt over uit Londen om haar nieuwe vriend voor te stellen. Haar perfecte man. Je raadt het al, Clemency wordt voorgesteld aan Sam! Vervolgens ontstaat er een opeenstapeling van misverstanden en humoristische situaties. Naast Clemency, Belle en Sam maak je in het boek kennis met Ronan. Hij is makelaar én baas van Clemency. Ook hij heeft een oogje op iemand, maar is vooral druk op zoek naar zijn biologische ouders. Zij blijken dichterbij dan hij denkt.

Wat mij betreft zijn in dit boek alle ingrediënten aanwezig waar een feelgood roman aan moet voldoen. Het boek is grappig, romantisch en leest lekker weg. Kortom, Ik zie je op het strand misstaat zeker niet op je nachtkastje of in je strandtas.

Mansell, J. (2017). Ik zie je op het strand. Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V..

Bedankt voor het lezen, volg mij ook via Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *