Het is weer voorbij…

‘Het is weer voorbij die mooie zomer…’  Nou ja, ik hoop eigenlijk dat de zon ons deze maand nog niet in de steek laat, hoor. Voor mijn gevoel gaat de zomer altijd zo ontzettend snel voorbij! Toch kunnen we er niet omheen dat afgelopen vrijdag de meteorologische herfst is begonnen. Langzaam wordt het ’s avonds weer eerder donker. Eén voordeel: dit is een goed moment om weer een avondje theater in te plannen.

De man van je leven

Een komedie vol liefde en wraak, zo luidt de ondertitel van De man van je leven. Dit boek van Arthur Japin werd door de schrijver zelf bewerkt voor het theater en het beloofd een bitterzoete voorstelling te worden. De komedie draait om Tilly (Liz Snojink) die na twintig gelukkige jaren met haar man Marius (Porgy Franssen) ernstig ziek wordt. Als ze hoort dat ze ook niet meer beter zal worden, gaat ze – buiten hem om – op zoek naar een vervangster voor zichzelf. De ideale kandidaat vindt zij in Iris (Suzan Visser). Zij blijkt echter zo perfect, dat Marius haar zelf al had gevonden. Een situatie die uiteindelijk uitloopt in het ene misverstand na het andere. De man van je leven gaat op 15 oktober in première.

Was getekend, Annie M.G. Schmidt

Deze zomer, op 4 augustus, is de cast van de nieuwe Nederlandse musical Was getekend, Annie M.G. Schmidt begonnen met de repetities. Het team van creatives, cast en crew werkt op dit moment keihard aan het ontwikkelen van de voorstelling. Tijdens De Uitmarkt in Amsterdam vorige week, gaf de cast alvast een voorproefje van wat wij als publiek kunnen verwachten. Op 24 september zal Was getekend, Annie M.G. Schmidt in première gaan.

 The Lion King

Goed nieuws voor iedereen die de musical The Lion King nog op zijn lijstje heeft staan of voor wie graag nóg een keer naar deze prachtige musical toe wilt. De ‘Koning der Musicals’ is verlengd tot augustus 2018. Eerder schreef ik al waarom je deze voorstelling niet mag missen.

The Lion King
(c) Deen van Meer

Bedankt voor het lezen, volg mij ook via Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *