Nog 85 dagen…

Leuk dat je meeleest vandaag. Ik heb weer theaternieuws voor je klaar staan.

A Christmas Carol in de Ziggo Dome

Over 85 dagen is het zover; Kerstmis! En laat afgelopen maandag nou toevallig de cast van The Christmas Show bekend zijn gemaakt. The Christmas Show is een jaarlijks terugkerend kerstspektakel in de Ziggo Dome. Een belevenis voor het hele gezin. Dit jaar bestaat de cast uit Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Glennis Grace, Holly Mae Brood, Martijn Fischer, Danny de Munk en Yolanthe Sneijder-Cabau. Ook zal illusionist Victor Mids als special guest te zien zijn.


Het verhaal van de kerstshow is dit jaar geïnspireerd op het bekende A Christmas Carol. Justin Scrooge (Buddy Vedder) verplicht zijn crew met Kerstmis te werken. Ook zijn personal assistent Bobbie (Yolanthe Sneijder-Cabau) die een klein kindje heeft dat thuis op haar wacht. Vlak voor middernacht krijgt Justin bezoek van zijn vroegere manager die hem vertelt dat hij bezoek zal krijgen van drie geesten. Zij nemen hem mee naar belangrijke momenten uit verleden, heden en toekomst en laten hem naar zichzelf kijken. Of Justin de boodschap begrijpt en durft te veranderen blijkt wanneer hij een aanbieding krijgt voor een grote kerstshow in Las Vegas…

A Christmas Carol (The Christmas Show) is op 23 en 24 december 2017 te zien in de Ziggo Dome. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar.

VAMOS! in première

De nieuwe Nederlandse musicalcomedy VAMOS! is vandaag in première gegaan in het De La Mar Theater. Vanaf nu is de voorstelling door het hele land te zien.

Wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd om alles achter je te laten en te vertrekken? In VAMOS! maken drie vrouwen de keuze deze droom waar te maken. Hun koffers vol emotionele bagage pakken ze uit in het zuiden van Spanje. In een oude en afgebladderde Bed & Breakfast begint het feest maar ook de ellende. Want is het aangaan van dit avontuur het antwoord op de spoken uit het verleden?

Teaser Fiddler on the Roof

Op 5 november gaat de Nederlands versie van Fiddler on the Roof in première. Inmiddels is de teaser online gezet. Misschien ken je deze theaterklassieker beter onder de titel Anatevka.

De musical Fiddler on the Roof is een dynamische musical met veel dans en muziek. Groots in entertainment, maar ook intiem en ontroerend. De voorstelling gaat over een wereld op de vlucht waarin uiteindelijk de liefde overwint. Hoewel het verhaal al jaren oud is, is het nog steeds actueel. Het toont de betekenis van familie in een veranderende wereld waarin we overeind proberen te blijven met onze tradities. Thomas Acda speelt de hoofdrol (Tevye).

Bedankt voor het lezen, volg je mij ook via Facebook en Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *