Een avond met Jandino

Een combinatie van gieren van het lachen, muziek en dans, maar ook af en toe een serieuze noot. Zo zou ik de show Hoe dan ook van Jandino Asporaat in het kort beschrijven. Vorig jaar bezocht ik de voorstelling samen met mijn moeder. Ik hoor je denken, waarom schrijf je daar nu pas over? Hoe dan ook gaat in reprise en is daarom vandaag mijn theatertip.

Wanneer je op zoek bent naar een leuke avond uit en tegelijkertijd je buikspieren wilt trainen, kan ik je deze show van Jandino aanraden. In Hoe dan ook vermaakt de cabaretier je met razendsnelle humor en spetterende showelementen. Wat ik persoonlijk zijn grootste kracht vind is de interactie met het publiek. Hoe dan ook is dit een aanrader!

(c) Ruud Baan

Jandino Asporaat staat met Hoe dan ook onder andere in De Meervaart, Amsterdam op vrijdag 6 november, Stadsschouwburg, Haarlem op 15 januari, Zaantheater, Zaandam op 6 februari en Stadsschouwburg Velsen, Ijmuiden op 30 april. De complete speellijst vind je hier.