Every picture tells a story

Fotofabriek

Foto’s, ik ben er gek op. In mijn gang heb ik een rek vol fotolijstjes en in mijn kast ligt een hele stapel fotoalbums. Voorheen hield ik het inplakken van foto’s trouw bij en ook maakte ik van elke vakantie een digitaal fotoalbum. Dat schiet er de laatste tijd bij in. Des te leuker dat fotofabriek.nl mij benaderde kennis te maken met één van hun producten; foto op aluminium.

In vakantiestemming

Op het rek in mijn gang had ik zeker nog plek over. En ik had ook meteen een geschikte foto in gedachten. Deze heb ik genomen tijdens mijn laatste vakantie op Kreta in het plaatsje Agios Nikolaos. Als ik de kleurrijke bootjes op het meer zie ben ik meteen in vakantiestemming.

Snel en makkelijk

Op naar de website van fotofabriek.nl dus. Onder het kopje wanddecoratie kun je kiezen uit veel verschillende soorten wanddecoratie, waaronder dus foto op aluminium. Ik koos voor het formaat 30 x 20 liggend. Wat mij opviel was dat het bestellen heel makkelijk en snel ging. Wanneer jouw foto geüpload is kan je deze nog bewerken. Ook kan je een collage maken met verschillende foto’s en kan je clipart toevoegen. Zelf vond ik dat geen recht doen aan de foto, maar het is leuk dat deze mogelijkheid wordt aangeboden. Binnen een paar stappen had ik het bestelproces doorlopen en de volgende dag stond de postbode al aan mijn deur met het pakketje.

Foto op aluminium

Hoewel ik de kleuren van de foto mooi naar voren vind komen, vind ik het wel jammer dat het wit uit de foto nu aluminium is. Daarom zou ik deze vorm van wanddecoratie niet adviseren wanneer je een foto met personen wilt afdrukken. Tanden die opeens aluminium zijn, lijkt me persoonlijk niet zo mooi. Maar met deze foto op aluminium ben ik erg blij. De strakke uitstraling vind ik erg tof en qua formaat staat hij mooi tussen de andere foto’s.